scan 4wek

ada x pengalaman scan 4w+ dh nampak kantung tapi nampak sedikit lonjong?smlm sy scan dr ckp dh nampak 4w+ tp xbulat sgt so dia suruh repeat nxt week. please share ya mommies

2 Các câu trả lời

actually puan, org ckp jgn scan awal sgt, kalau 4week mksdnya baru 2 week lepas persenyawaan,.... yang bercantum sel, kita pon ley nak jangka la nmpk dh baby kita 4week,... scan awal sgt ni buat kita rasa risau.... kandungan kita lain2,.... better tunggu 8 9 week then scan,.. melainkan ada bleeding,spotting boleh ke klinik untuk minta ubat

Awal sgt tu scan 4w. Klu kt kk, mmg doc xkn scan sbb awal sgt. Better puan scan bila 10w keatas. Waktu tu dh blh dgr heartbeat baby. Klu kt kk kawasan sy pn doc akn scan 10w keatas.