kandungan 4w

normal ke kalau kandungan nampak kantung sahaja? nti 16hb sy kena repeat scan,rasa seram sejuk#ingintahu

3 Các câu trả lời

kalau 4 week kantung kecik je nampak 🤗 kalau nak nampak jantung / janin. better tggu 8 week ke atas 🤗 6 week mostly ramai yang nampak kantung saja , sesetengah orang je yang dah nampak janin 🤗 macam saya , saya scan 8w

2y trước

samalah kita , ni kali ke dua 🤗 tapi kalau ada sakit lebih kurang sama macam sebelum ni , atau bleeding/ spotting. terus ke hospital ya 🤗 sepanjang saya tggu 8w tu takde pape, sebab tu saya proceed nak scan 8w 🤗

Saya scan masa 4w6d kantung besar tahi lalat je sis 😂 to alhamdulillah semua ok

2y trước

Ini masa saya scan tu, kantung mmg dlm rahim, tgk tu kecik je kantung 😂