Normal ka pregnant xda alahan?

Saya dah 18week tpi x ada alahan langsung ..atau mengidam macam" normal ka ??#ingintahu #firstmom

3 Các câu trả lời

Sama la sis .. saya 18w3d .. saya pun takde alahan langsung, mual2 biasa je tapi tak de muntah langsung sampai skrang . Mengidam pun tkde over , setakat nak makan benda biasa yg mmg dah harian makan , tapi yg mngidam mkn mahal2 tu suami sy ,, tak tahu la sbb baby atau nafsu makan dia yg monster.. check kk semua normal tkde sangkut apa2 .. memang rezeki kita la kot .. pregnen anak first masih boleh kerja mcm biasa. Normal la kot .🤭

rezki tu.takda alahan

Absolutely normal