alahan & langsung x de selera makan

hai mommy... sp yg ada pengalaman pregnant twin... 11 weeks alahan teruk n langsung x de selera makan... cuma minum air je..

2 Các câu trả lời

saya masa 5-7w takde selera langsung .sy mkn buah jee spnjg tu . nasi sy boleh mkn stu dua suap je trus mual . masuk 8w alhamdulillah dah ok . skrg 10w , selera dah mkin ada . sis cuba la mnum susu atau buah untuk jgn bg perut kosong . kesian bby . apa pun tahniah sis dpt twin . jaga diri bebaik . smoga alahan sis berkurang lepasni . kalau tak ok , pergi hosp . jgn smpai lembik je .

2y trước

ok sis... nnti sy lebihkan mkn buah dgn minum susu... tq..

Risaukan, kalau alahan teruk boleh pergi emergency puan amek ubat drip, sebab bila kita tak makan, anak tak dapat zat kesian dekat baby, saya pun alahan teruk tapi gahkan jugak untuk makan, bila rasa nak muntah saya cepat2 baring untuk tidur, ubat dr jangan lupa makan

2y trước

tq sis.. insyaallah still kuat lg.... klau da x kuat nnti g hospital jgk kot...ubt nasib baik boleh mkn... x pulak muntah bila mkn...