Hb Rendah

Ada x mumy dalam nie hb 8.9 kebawah, smpai kena drip Hemofer.. Nak tnya mumy mkn apa erk utk naikkan hb?

1 Trả lời

Real food : Jambu batu Bayam merah rebus air Supplement : Iberet folic acid Vitalea shaklee Bcomplex Shaklee Vit c shaklee - bantu penyerapan iron dalam badan Alhamdulillah HB sye tak pernah bawah 11 😊 Berminat dgn suppement boost hb shaklee boleh wasap saya : www.wasap.my/+60163585235 Harga mampu milik ❤