anak sakit

ada x mummy2 kat sini yg anak sakit time kita tgh mengandung skg..? mcm sy, anak sulung sy tgh sakit... da bawa p klinik, makan ubat apa semua.. kejap baik kejap sakit blik, anak pun asyik lemas badan n nak tido je.. n betul ke org2 tua ckp, anak xbleh makan apa yg kita mengidam... hhmmm, sedih hati tgk anak sakit camni..

1 Trả lời

Saya ada baca petua orang masak nasi dengan bawang putih untuk elak anak selalu sakit . Letak 3 ulas . Untuk baby yang demam ke selsema pun dorang akan masak letak bawang putih lebih dengan 3 sekawan

5y trước

tq petuanya sis,sy akn cuba nnt..