Vaksin ibu hamil

Ada x mommy2 yg hamil disini dah vaksin pada usia kandungan seawal 17 minggu atau sblm 17 minggu? Okay x? Ibu hamil kan boleh vaksin 14-33 minggu, cuma sya risau adakah terlalu awal. #bantusharing

21 Các câu trả lời

Sya sudah ambil vaksin Pfizer dri kndung 32 minggu sekarang alhamdulillah sudah 2 dose...semoga Sya dan bbay sihat ya

3y trước

2nd dose dalam usia brapa minggu? dpt 2nd dose lebih dri 33 minggu boleh ke?

Saya pun sama, dpt tahu preggy lambat. Lepas vaksin dlm 3 hari mcm tu baru tahu sy pregnant. Risau sgt 🥲

Sy baru je amik pfizer n kandungan 17 minggu juga, alhamdulillah semuanya okay😍🥰

saya baru lepas vaksin pagi tadi .26weeks ..pfizer .skrg rasa lenguh2 kt tmpt cucuk

Saya ambil vaksin pfizer cukup2 14 minggu. Alhamdulillah okay 😊

saya nak tggu vaksin ke 2 dh 2 hari bln8

saya amek vaksin 21 week baru je lagi

kalau bwh umur mcm mne nk vaksin?

saya dh 33minggu hamil

sya dah vaksin usia 18week

3y trước

Alhamdulillah, terima kasih ya