Ada tak mommies yg ada gastrik? Saya nak minum susu, tapi utk orang gastrik / gerd xboleh minum susu

Ada x makanan lain pengganti susu, sementara tunggu gastrik ni ok?

1 Trả lời

suami sy kena gerd okay je minum susu, lagipon ade susu untuk yg sakit gerd , klaau x silap susu kambing madu yg gmbrr ustaz tu ,lupa dh name. alhamdulillah gerd die dh hilang. yg gastrik tu time kena gastrik bru xblh minum susu. klau gastrik tu dh hilang blh je minum.

12mo trước

ok baik, terima kasih ye..