Susu kambing untuk gastrik dan loya

Saya nak tanya siapa sini ambil susu kambing untuk gastrik? Boleh suggest tak susu kambing y ok

1 Trả lời

Saya. Dulu sblm hamil, saya minum Wildan, tapi tak sesuai dgn sy sbb alahan gula tambahan dlm susu tu. Lepas tu tukar MIKKAE, sesuai , tp skrng out of stok. Sekarang, sblm tau hamil saya guna Susu DKE by seller ALOR , beli di LAZADA. Sesuai dgn sy mcm susu Mikkae , tanpa gula dll,just susu kambing asli. kandungan karbohidrat pun kurang 15g / serving sesuai yg ada GDM.