Mertua suka menyuruh

Ada x kat sini dapat mertua yg suka suruh2 suami kita ? Ya tahu tu anak dia tapi kadang sampai xde masa kat rumah ada je benda yg dia suruh . Saya jadi muak . Dahla masa dia nakgi jalan , dia mari rumah saya pesan suruh gi kemas basuh kain rumah dia . Adakah saya yg jahat sebab xikut permintaan dia atau dia yg xpatut layan saya macam hamba . Kalau duk serumah bolehla tolong buatkan . Ni duk rumah asing tiber dtg suruh gi kemas rumah basuh pinggang basuh baju yg xde kena mengena ngan kita . Konon nak cepat sngt pergi smpai xsempat kemas . Anak dara dia ada ya . Tapi habit suka menyuruh .

1 Trả lời

rumah dia bukan tggjwb sis pon untuk kemas semua tu. tmbh sis kata kt umah dia tu ada ank dara dia, jd suruh ank dara dia je la. sis kne bncg ngn suami sis la bab bnda ni. bab jahat tu bg saya mmg x langsung if sis x ikot. sbb kita kawen bukn tugas kita tuk jd bibik ye. mmg btoi ank laki tggjwb kt emak smpai hjung nyawa, tp kalo smpai x de masa kt umah tu xbetoi.

7mo trước

xleh bincang ngan husband . sebab husband saya pantang betol sentuh bab family dia . terpaksa pendam jelaa harap depa sedar sendiri dan ada common sense sikit .. tapi saya xlayan kalo melebih-lebih ..