tidur mengiring

Ada x ibu2 di sni wlaupun msih awl kehamilan ada posisi tido mengiring yg ibu x selesa...sya x selesa tdo blah knan..lbih suka blah kiri

30 Các câu trả lời

Doc mmg sarankan tidur mengiring belah kiri.. lps tu alas bantal bawah perot tu..

sama laa, sye pon selesa sebelah kiri, kalau kanan dye jadi sakit 🤣

Blah kiri mang posisi yg terbaik sis senang tuk bernafas dan supply oxsigen tuk baby..

5y trước

Wlcome

Me too kiri...kalau kanan baby mcm tumbok2 tilam tu😂dia tak suka kanan.

Sama lah sis. Xtahu nk tido cam mana.. Pusing2 tahu2 lelap sndiri

saya banyak kanan keluar baby girl.. so ni kiri insyaallah baby boy..

org tua2 ckp klu suka mngiring belah kiri kmungkinan baby boy

Saya selesa belah kanan..kalau kiri lenguh bdn2..

kena tido di sebelah kirii sis. . nurse bagitahu

kiri bagus, oksigen sampai dekat bby