tidur mengiring

Ada x ibu2 di sni wlaupun msih awl kehamilan ada posisi tido mengiring yg ibu x selesa...sya x selesa tdo blah knan..lbih suka blah kiri

30 Các câu trả lời

Sy pon suka tidur belah kiri

Sy lbih selesa tido sebelah kanan

5y trước

Sya klau knan rsa x selesa sgt..jd sush nk benfas

Mmg d wajibkn tidur belah kiri..

5y trước

Sy msa hmil je suka tdo blah kiri...klau x hmil blah knan

baby boy sll tdo sebelah kiri

5y trước

wahhh ye ke

Sy suka kanan.

Saya selesa belah kanan plk 😂😂kalau belah kiri rasa sakit

Sy suka mngiring kanan.. Owg ckp ank prempuan.. Tp dua ari lepas scan baby boy...😂

saya ke kiri..tp bila lelap..ke kanan posisi nye hahaha

sy mngiring kiri knan pun xboleh, sakit blkg sgt2😣klau tlentang xpe pulak ..

5y trước

preggy sblum ni oke je.. kali ni je bby duduk melintang dlm perot, sb tula kot xle mengiring.. dr awl peknem smpai skrg dh 30w mmg kene bring atau tido tlentang kalau x mmg sakit belakang sgt2😣

sy baca info digalak tido mngiring kiri. kalau tenguk lenguh, blh adjust ke kanan bagi okay urat smua. then balik ke kiri semula. sy mcmtu. 😂🤭

5y trước

sorry sis sy bukan islam tak tahu tentang sunnah. myb blh tnya yg lagi mahir ye. kalau sis lenguh lenguh badan masa tidur minta suami urutkn perlahan lahan ye sis. jgn kuat. asal ada rsa okay sikit pun takpe