posisi tidur

saya sekarang dah 33w 6d..semejak ni..posisi sy tido mengiring ke kiri sahaja..kalau sy nk mengiring ke kanan..perut sy x selesa,mgeras,sakit,bby tendang² x suka..Normal ke???smp bahu saya sakit..x blh ubah posisi tido..

4 Các câu trả lời

sye masa awal 20w nurse dah pesan kene rajin tukar posisi tido.. sbb biar baby nanti selesa gan mana2 posisi.. dah 33w juga Alhamdulillah takde la masalah pasal posisi tidur... hurmm kalau dah susah sngat.. cuba awk tanya nurse yg jga awk.. apa yg patut awk buat sekarang

4y trước

tula...semoga dipermudahkn urusan kite ya.

Samalah sis, sy dah week 37 ni, mmg selesa mengiring ke kiri je, tp lenguh juga smpai sakit bdn. Bila tukar posisi kanan.. Perut rasa berat n mengeras lpas tu mcm susah nk bernafas.. Tp sy cuba jugak sbb nk bg balance tido..

4y trước

sama besday saya hehehe

Mmg xselesa sgt2 bila tido..lepas tu nak.alih posisi punya lah susah, dgn skit kat celah lagi aduhai..harap2 dah cukup umur cepat2 lah keluar si kecil ni😆

4y trước

Aminn..

samala dengan saya 😭 39w 1d .. tak larat dah nak tanggung sakit-ii ni .. huhu , sabar jela 💪🏻💪🏻

4y trước

aameenn 🤲🏻 , tq sis 💐