Overweight .

Ada x ibu yang prgey tp overweight ?

24 Các câu trả lời

sye awal2 pregy berat 80kg, sebb alahan teruk selama 5bulan trun 10kg, pahtu mse bulan puasa ritu xpuasa mana pon trun 5kg, berat bnyak turun smpai baby pon kecik jee.. msuk 7bulan baru berat naik skit2 n berat baby mula naik gak.. skrg berat jdi 80kg, doktor n nurse suh kontrol berat supaya mudah bersalin ... turun berat xpew sebb memg obes.. huhuuhuhu

sy tiap 2minggu naik 2kg. sbb suka makan yg manis jak. kndungan gula xtau lg. nrse suruh control pemakanan je. jngn overwhght sngt.. ntinkena kencing manis. bahaya utk ibu

Saya jugak org nya . Dalam 3bulan 110kg maintain .. masuk 4bulan naik 2kg .. mggu dpn check up lagi tak tahu naik berapa 😂 takpe janji baby sihat mommy pun sihat .

Bia over jgn kurang.. Heheh.. Alhamdulillah dh slamat besalin.. 82-92(9bulan) lepas besalin 79 ..insya allah kurang lgi.. Fighting for normal weight.. 💪💪

Time diet lost 30kg. Start pregnant naik sampai 13kg 😂 kndungan dah masuk 4bulan. Doc xckp pape lg. Hope mama n baby okey 😊 #firstbaby

Nmpk semua kat sini overweight.emm sy plak underweight.problem jg sbnrnya.mcm2 la kan bila preggy ni...letih rasa.

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ .... nurse suruh control makan .. sbb naik 1 kilo lebih ... hehe

me. hihi . sangatt overweight 😅 padahal makan tak banyak mane pun 😅 baru 7weeks 4days 😅

Sayaa.. before 65.. start mngandung 85kg.. last 103kg... Sekarang 90kg...uwaaaaa,😭😭😭😭

Sy.... Xp tula perut mesti xnmpk lg kan... Kdg2 org xthu mengandung.. Tbe2 beranak je