BABY KERAP TERKEJUT BILA TIDUR MALAM

Ada x cara supaya baby tidur dgn lena selain dibedung?sebab baby saya xsuka dibedung

2 Các câu trả lời

Buka ayat alquran/zikir..selalunya baby awal2 lepas lahir ni suka dipeluk..anak kedua sy 3 bulan lebih tido atas lengan..sampai lari urat belikat sy😅abg nye okay je tdo sendiri..tp yg pasti surah & zikir sentiasa terpasang..xkira siang atau malam..sepanjang waktu..

3y trước

Alhamdulillah..oh lagi 1 mcm anak2 sy dulu sy lipat selimut baby & letak atas dada anak..kdg2 letak kain batik..petua dr mertua sy..☺️

Cuba try white noise? White noise ni mcm bising yang sipi2 cth mcm bising luar rumah. Sy selalu buka sliding door kalau nk biar baby sorang tido. Kalau sepi sgt nnt dia senang bangun.