Keluar susu

Ada tk mumy sini tetiba tgh tdo lpas tu bantal basah sbb keluar susu. Normal ka ? Sekarang sya 37w

4 Các câu trả lời

Sya 3 ank sblum ni 4 bulan dah keluar susu..bangun pagi ke baju basah..skrg dah 33w ank yg ke 4..yg ni takde plak kluar tapi klu picit tu baru kluar😬

4y trước

Ohh awal nya 4 bulan dh kluar susu. 😊

Wah. Awal2 dah keluar susu banyak. Bagus lah tu. Rezeki baby nanti.

4y trước

Alhamdulillah, in syaa Allah.

Normal alhamdullilah susu meriah lah tu rezeki bby

4y trước

Ohh ye ke, klau kluar awal nnt susu byk ek? In syaa Allah