maggie maggie maggie?

ada tk kat sini addict gila nk mkn maggie time pregnant ??btw tdi bru lepas mkn maggie tomyam tp i amek mee dia tu sikit jelah yg lain buang just nk kuah dia je hahaha tp niknat dia ya Allahhhhhhh sedap terukkkk??

25 Các câu trả lời

Pernah hahahaha tpi sbb sya bljr bidng nutrition jdi tau mslhnye nnt hahaha sye kwal diri mkan maggi haahhahaha

5y trước

😆😆😆😆 hahaha tpi aiskrim & coklot xboleh nak tolak mse pregnt. tu pon tiap kli mkn fkir nk kne jga2 sbb pregnt mother sng kne GDM kn hehehe

sy mkn maggi kari 1 bgkus,tp rebusan ptama buang airnya,...lps je mkn..trus cery bery..lpstu xmkn dh😅

Sya da dkt due, lg tringin nk mkn..dpt kuah dia pun jdi..wktu awal2 preg xde pun..risau jgk

Saya ketagih maggi tomyam cup tu 2 minggu beturut2. Lepas tu tengok pun loya haha macam2 ragam lah

5y trước

kannn22222 ya Allah tu fav gileeee

Sy pun suka Sgt meggi tp husband dh x kasih mkn.. Sbb nye ad turun drh skit hri tu..

Saya pon suka mkn maggie lgi2 dpt maggie kari...tpi suami mara sbb x elok

Samaaaaa... Nak maggi tomyam.. Kalau boleh nak makan hari hari.. Hehehe

Sy pun...Mee Maggi asam laksa ..nyamannnya...❤😘

Bru lps mkn.. sbln 2-3 kali je

5y trước

perggh menghasut ni hahaha

sy tagih nak makan ramen hahaha

5y trước

tringin nk mkn ramen tp pikir 20x gak lah nk mkn tu😂