maggie maggie maggie?

ada tk kat sini addict gila nk mkn maggie time pregnant ??btw tdi bru lepas mkn maggie tomyam tp i amek mee dia tu sikit jelah yg lain buang just nk kuah dia je hahaha tp niknat dia ya Allahhhhhhh sedap terukkkk??

25 Các câu trả lời

kt dlm app ni byk kali jugak nmpk ibu2 mengidam maggie...terrrrmasuk la sy. haha..mkn jugak sikit time masakkan untuk husband..mintak sesuap..klu ikotkan nk mkn je semangkuk..😂 mkn sesuap je pun terus gosok perut,ckp kt bby sori ibu mkn bnde x brkhasiat..😅

5y trước

Betul2..xdpt semangkuk, sesudu pon jadi laa...😂😂

Saya pun suka tapi saya taubat makan maggie 😭. Masa saya makan maggie, malam tu turun darah seketul besar. Alhamdulillah baby masih ada. Tapi saya threatened misscariaged. Skrg tgh bedrest takut baby betul betul tak ada 😭

Sy... Hihi. Asyk terbayang2 je megi tu... Masak, letak sayur sikit, telur. Dia pnya nikmat tu... Rasa puas ht. Tp bila byg mknan lain, mula la rasa loya tekak... Apetah lg bau. Nasi pun sama.. Megi je yg blh telan.

5y trước

kannnnn , slagi tk makn slagi tu terbayang2 maggie tu , dah dpt perghh pueh hati😂

Samalah kita. Dulu sblm pregnant tak minat pun mkn maggie, tapi ntah kenapa teringin gila nak makan maggie masa pregnant. Sampaikan tak tidur lena dibuatnya kalau tak mkn maggie 😂😂

Saya pun selalu sgt craving maggi..tp stiap kali makan msti rasa menyesal..huhu. 😂 jgn mkn slalu sgt ye sis..cian bby..sy pun xde simpan stok maggi dh skrg..ttp mata nk beli..

Mmg ngidam maggie.....klau boleh tiap2 mlm nk mkn....tambah2 maggie pedas giler....meleleh air liur klau tringat....tapi kawal jgk la mkn tak boleh slalu sgt...tak elok tuk baby

saya pon..bru 2minggu lepas mkn magie..tiap2 hati tekak ni mcm nk magie..smpai suh suami sorok kan magie..takot kang kita ni duk uma sensorng nmpk je magie nk mkn je..😂

5y trước

bila dpt..pergh...smpai kuah2 dihirup hbis..😂😂

Sy pon tringin sgt2. Tapi slalu nsihat kt husband jgn mkn megi sbb byk garam. So xkan diri sndiri lak nak mkn kan. Org xpregnant pon xelok mkn megi. Series talk.

5y trước

mmg pun , tp makanan tk elok tu lah yg sedap 😂

Sama😩 nasi takboleh nak makan. Tp jadi addict gila ngn maggie goreng jenama sedap tu. Skali makan dua bungkus lah baru boleh tido lena😂

5y trước

Kita sama sis, nasi langsung xboleh mkn tp bila dpt maggi goreng sedap tu 2-3 bungkus pun boleh habis sekali mkn😂

Untung la suami saya langsung x bagi mkn maggi.. Aritu ade la mintak rasa sikit je.. Dia kecian dia bgi.. Janji rasa

5y trước

aminn222