kembali kurus selepas bersalin

Ada tips x?

6 Các câu trả lời

Sy 1 tahun lpas bersalin bru dpn berat bdn ideal tu pun sbb jaga pemakanan..anak pula full bf, wktu usia ank bwh setahun kerap sngt rasa lapar wktu mlm terutama lpas anak mnyusu bdn. X mkn x bleh tdo.😅

Saye lepas brsalin msa abis pntang chek bert dah normal balik. Makcik2 tgur sya makin kurus . tips saye kurangkan mkn nasi .. Hehe Bert Sblum preggy 45kg Berat sblum brsalin 56kg Lepas bersalin 44kg.

Saya sblm mengndung berat 78kg Masa mengandung 84kg Lepas bersalin 73kg😂😂

Full breastfeeding confirm kurus cm saya😂

Fully breastfeed sis 😁

Makan mkanan seimbang