HB rendah

Hi. Ada tips tak utk naik kan hb . Tiap kali checkup asik rendah je..

27 Các câu trả lời

Mkn makanan yg tggi zat besi..mcm jus jambu batu,ikan bilis,kerang dan delima

Jambu batu..kcg2..bdm n kcg cerdik and zincofer or iberet with sunquick

Makan ubat tambah darah dgn air jus buah. Paling bagus jus jambu batu

makan jambu batu, kerang, hati ayam. ubat klinik bg jangan skip jugak

Pg sblm nk pegi checkup tu, makan obimin n vitamin C serentak

sy mkn jambu batu, berat dari 11 lebih terus naik 13.8

5y trước

sy sehari mkn yg besar, pagi mkn mlm mkn.. terkejut hb naik mcm tu🤭

Try makan jambu batu, buah delima & buah kurma.

Sya mkn ni masa mngdun..alhmdllh hb ok je

Saya makan iberet still x naik jgk

consume mnyk kelapa dara ibu(mkdi)