Cara dapatkan baby girl

Ada tips tak untuk dapatkan baby girl? Saya ada tgk petua kena banyakkan makan sayur dan kurangkan protein utk dapatkan baby girl, selain tu position seks jgk main peranan supaya sperma yg bawa kromosom lelaki tak smpai ke ovum dulu. Adakah itu mitos atau semata-mata? Minta tips please #pleasehelp #bantusharing #advicepls #ingintahu

1 Trả lời

Nak jantina anak spesifik tu susah la, semua tu depends on kromosom dalam sperm lelaki. Dah kalau sperm yg bawa kromosom lelaki menang dan senyawa dgn telur dulu, dapat lah lelaki. Tak ada apa-apa tips pun untuk dapatkan jantina terlalu spesifik, hatta doktor yg transfer telur yg dh disenyawakan terus ke dalam rahim pun tak boleh tau akan jd lelaki ke perempuan telur tu. Kerja Allah semata.