tip turun jaundis pada bayi

Ada tip tak utk kurngkn kuning bby.hri ke dua leps bersalin sbb kuning bby 11..hri ke dua dkt wad blh blk rmh sbb kuning turun 10..selang sehri di rmh kuning naik 12..hri ni naik lg 14..stress nya.bby menyusu ok.

1 Trả lời

Teruskn penyusuan saja, kerap kli susukn baby, setiap 1-2 jam kejut kn beri susu, kuning hanya akan hilang melalui kencing berak baby sja, bnyk kli kencing berak, kuning pun akan cepat turun.. good luck..