kiraan period dgn scan dokter tk sama

Ada tak yg sama mcm syg...

7 Các câu trả lời

Memang ada macam kes saya anak pertama. Tapi saya insist itulah tarikh saya period. For me as long baby sihay, mommy sihat, teruskan je pregnancy.❤

Saya pun sama jugak. Disebabkan waktu subur kita kira terdrag sikit. As long as baby sihat, tally dgn umur dia, insyaAllah okay je

Ya sy.masa buka buku kt kk tarikh 10/11/19. Pastu sy bt detail scan kt private hospital, 8/11/19. Bersalin 8/11/19 😂😂😂

biasa nya mmg lain .. sy pn 1st dulu lain sis .beza 2weeks dri last period

Klau ikut period 14/1/2020 ni pon rsa sakit² bawah...kerap mengeras...

5y trước

Due saya 15/1/20 . Perut mmg kerap mengeras, baby saya sgt aktif kadang sakit jugak. Tp harini saya dah keluar darah setitik mcm tu, saya tak pasti darah ke apa, tp kale hitam mcm period tu.

Ada j.. sepatutuye dah 35 w.. tapi ikutkan doc baru 33 w

Sy pun mcm tue...xsama..