Awal dh nmpak 2 line.. Adakah sy hamil? normal ke boleh detect awal? Last period 26 January 2022😊

Ada tak yg sama dgn saya? Belum late period tapi pregnancy test dh naik 2 line.. Dh 4 x test guna lain² brand pregnancy test... Smua 2 line... Kalau btul pregnant , syukur Alhamdulillah.... Last period 26 January 2022 😊 yg sbelah tu sy baru upload paling latest test clearblue, pagi tadi.. Allah makbulkan doa kami❤️❤️❤️🤰

Awal dh nmpak 2 line.. Adakah sy hamil? normal ke boleh detect awal? Last period 26 January 2022😊
34 Các câu trả lời

Alhamdulilah sy pun sama last period 26.02.2022 mual2 dan pening kita try test 2 garis terus husband bawa jumpa doktor dan mmg positif Alhamdulilah..

3y trước

yaa..excited sgt..nurse pun ckp anggaran 6weeks +..april baru disuruh buka buku pink..sy baru saja kawen rasanya bunting pelamin..rezeki awal😊