Awal dh nmpak 2 line.. Adakah sy hamil? normal ke boleh detect awal? Last period 26 January 2022😊

Ada tak yg sama dgn saya? Belum late period tapi pregnancy test dh naik 2 line.. Dh 4 x test guna lain² brand pregnancy test... Smua 2 line... Kalau btul pregnant , syukur Alhamdulillah.... Last period 26 January 2022 😊 yg sbelah tu sy baru upload paling latest test clearblue, pagi tadi.. Allah makbulkan doa kami❤️❤️❤️🤰

Awal dh nmpak 2 line.. Adakah sy hamil? normal ke boleh detect awal? Last period 26 January 2022😊
34 Các câu trả lời

sy anak ptma dlu cmtu. lg 4hari date period, dh demam seram sejuk semua. bila test, naik 2line elok pekat. smpai test bnyk kli.

sbelum tau pregnant ade tak simptom2 ape ..mcm sye demm on off..demm kdang waktu pagi jee .klau ikot sye last period 24.1.22

Alhamdulillah tahniah sis 😍 doakn saya pun positif pregnant ye . Seronok tgok mommies2 dpt result 2 garis 🌹

mcm sy, anak no 4 ni 2hr sblm period test, terang benderang 2line. laju je terang, walau test malam masa tu.

sye pon sme..5hari sebelum period naik double line 😊22/2 nie expected period..nnti nk test lg

2y trước

Semoga ada rezeki kita.. dipermudahkan InsyaAllah sis😘

Ade je sis, mcm sy lepas 2 minggu sy cek n naik 2 line ,,rezeki sis insyaAllah ada tu

Saya last period 6/11/2021, nikah 11/11/2021, cek upt 5/12/2021 naik double line..

Sy 4dpo dh nmpk faint line . Sbnrnya upt xplu tgu lmbt period .

2y trước

Alhamdulillah...Sama eh... Ada geng! Aamiin smoga dipermudahkan, diberi kesihatan yg baik sepanjang pregnancy kita... Doakan sama2 ye... InsyaAllah ❤️❤️❤️

Saya pun check 4 hari awal dr date next period, Alhamdulillah, skrg 21weeks

@Min Rahim congrats jugak sis. Due date lebih kurang ye nanti 😊