nak tanya

ada tak yg pernah alami degupan jantung laju smasa pregnant? macam mana nak atasi eh? doktor suruh pergi hospital adakah perlu pergi jugak? #firstmom #ingintahu

20 Các câu trả lời

saranan sy baik pergi je sis. sy Bulan 7 aritu admit ward 4 Hari. sbb degupan jantung trlalu lajuu n tinggi .. Alhamdulilah selps 3 Hari stay dkt ward Bru la degupan jantung tuh normal ..

2y trước

Yer betul sy pun kene warded 3hari sbb jntung laju.. lps 3hari alhamdulillah ok...