tetiba jadi makanan febret

Ada tak yg mengidam hari² nak roti canai jee... ?

18 Các câu trả lời

Hah itu suami yg mgidam roti canai,1mggu 2@3kali mkn roti telur,kedai yg sama sampailah sy nak melahirkan..sy yg rasa muak dr start pregnant dia bawa p kedai mamak,

Hehe saya ada dgr cerita org pregnant ngidam macam tu. Dia nak roti canai everyday pastu kena dari kedai yg sama, tak nak dari kedai lain 😂😂😂

Ank no 4 dlu tiap2 tgh mlm mkn roti canai....😊 Ank 1st dlu gila teh tarik No 2 &3 gila tongkeng No 4 gila roti canai

saya anak yg no.3...mengandung dia 9 bln hari2 mkn roti canai..nasi x blh mkn..alahan

sy pon..klo boleh hari² roti canai..nak² plk kena kedai yg sedap dgn tekak.

Mengidam, tapi makan ye cinonet je haha. Isteri sy lah tu! 🤦‍♂️

Sy tiap hari nak teh ais 😅 nasib baik hb ok minum teh ais xde ape2.

Saya lah orangnya. Hari² roti canai, kopi ais & milo ais 🤭🥰

Saya!. Mcm sya je last year. Hari2 makan roti telur 😅

Sy mengidam mlm td je. Itu pun bru dpt mkn pg td hehe...