Nak tahu sbb ni festime.

Ada tak yg jdi mcm nie.. 1. benda biasa ke klu cek upt 5hari awal sblm trikh period. Naik 2 line trg kt upt. Sbb sellu dgr cek awal sehri atau lewat seminggu or dua mggu bru naik line tu..ada yg naik line pudar2 bru trg.. 2. Klu dah 2-3 hari cek line trg (dua line). Start bila nk pergi buat buku pink tu. Sbb klu cek trikh first period.. Anggran skrg dlm 3-4mggu bru. 3. Alahan selalu start time bila... Setakat skrg alhamdulillah blum rasa apa2 alahan mcm pening.. Muntah ke.. Just cept lapar. Then klu terasa je cept ngis?.

4 Các câu trả lời

Bukak buku 2bulan ke atas...lpas bukak buku nnty doktor akn scan...klau nk scan 8minggu ke atas bru nmpk kntung,baby,heartbeat...Alhamdulillah sy hnya alahan xbleh bau ubat gg...jd sy mmg xbleh gosok gg...klau mkn tu selera mmg teruk kjap² lapar...

4y trước

Tq2 🥰🥰🥰🥰