first time

Sape pernah lewat period 3 Hari Lepas Tu cek upt line positif pekat sangat ? Ade kawan cakap lewat 2/3 minggu bru pekat.. ade makna tertentu ke ye .

31 Các câu trả lời

Sy 1st pregnancy mcm tu sis,lewat 2ari period,cek upt terang n jelas..tp bby x dpt hdup lama 7mggu sj dia bthan n gugur...tp x suma sma ba sis,..yg 2nd preg pla,1wk aftr persenyawaan sy cek upt 2line trus tp yg 1 garis tu samar2,but thanks to God,skg sy da 17wk suda...

Saya lewat sehari pun terus saya cek. Sbb saya jenis period teratur tak pernah lewat atau tak period . Dan sbb dah mmg rasa badan lain mcm. Tetek bengkak semacam pastu tetibe badan banyak angin je. Kita lebih kenal badan kita sendiri. Tahniah utk awak 😘

Ikut tempoh day past Ovulation masing2. Bagi normal period&normal ovulasi date, sebelum period date pun dah boleh dapat upt +ve terang. Bagi yg ovulasi date dia sentiasa berubah susah sikit nak detact, tapi klau jenis track waktu Ovulasi senang la nak tentukan.

Sama mcm Sy. Lwat dtg period 3 hr check HR jmaat lps +ve prgnt...tba2 kelmarin keluar drh. 😅 Pegi klnik dktor pun xthu drh ape Dy scan ckp tkde tnda2 period sbb dinding Rahim tebal..menurut Dy dh 5mnggu prgnnt .smpai ke ptg ni Ada lagi drh.😪

Sy haritu blom lewat period pon, tp bdn dah rasa lain. Bila cek upt naik 2line pekat. Kdg tak tentu sis, tak semestinyaa lewat 2 3 minggu baru pekat. Ada orang, dah lewat sebulan pon upt kabur. Btw, congratez sis 🤗

Sy 2hari sblm period due dh dpt line yg pekat. Tu pn xguna fmu. Pkl 2ptg sy cek. Awk try test lg lps beberapa hari. If still ada double line, insha Allah ada rezeki pregnant tu.

5y trước

Okey2 nnti cek lagi.. in Shaa Allah ..aamiin ❤️ tq info sis

xde mkna apa2..maybe hormon hcg awk tinggi..sy pon hari spatotnya period sy dh check upt,naik double line pekat..xde mslh apa pon..skrg dh 26w dah

Period sy lewat 4 hari. Hari ke4 sy check waktu malam , result terang jelas & nyata . Awk jgn dgr ckp org lah . Lain org lain hormon .

Normal ja tu sis...tiada mkna apa2 pun..sya smua bgtu...cepat nmpk...dia mhu awal2 nmpk la tu..tdak mhu myorok

Xjgk sis. Sy cek upt sblm smpai due utk period,dh dpt line pekat sgt. Bergantung pd hormone masing2. 😁😁