Gatal satu badan

Ada tak yg brpenglmn gatal 1 bdn msa mngdng..sy dh 17w..makin truk gatal smpi kult kpla pon luka..perut dn kaki..normal ke..x tahan sngt gatalnya smpi garu luka..krim gatal apa yg brkesan ya

3 Các câu trả lời

saya pun gatal juga, pergi klinik dr berikan ubat allergik, ubat gatal dan krim tp krim dia tak jadi, sy pakai vaseline sensitive care yang kaler hijau tu baru okay

Hai sis. Kadang sebab hormon dan pembawakam budak. Kalau saya cream memang tak jalan. Better stop kan sabun yang mengeringkan kulit macam sabun anti-bacteria

try pakai sabun dan cream suu balm..