gatal mengeyam

salam , jahitan luka normal belah dalam gatal mengeyam , knpe ye ? tak tahan garu smpai melecet 😢

3 Các câu trả lời

kalau saya ikot pantang orang tua-tua..kalau ada luka jangan makan udang,telur,ayam..udang boleh menyebabkan gatal,telur dan ayam boleh menyebabkan menanah kalau luka masih basah

2y trước

sy pantang cume makan ikan bilis jer , takthu laa mne yg salah 😅

cara bersihkan bawah mungkin? dah berapa hari pantang? kadang dia rasa gatal sebab dia kering. jadi dia dalam proses untuk sembuh

maybe sbb dia nak sembuh