Masih Tak Beli Persediaan

Ada Tak Yang Sama, 22weeks Tapi Masih Tak Beli Apa Apa Barang Persediaan Bersalin & Bayi.. Ada Yang Dah Membeli Kaa.. Berapa % Dah Barangan Siap ..

51 Các câu trả lời

Saya 23weeks dah tapi sama la satu apa pun tak beli lagi🤣 next week baru nak start beli sikit sikit. Btw ni anak sulung. Excited tapi bila nak beli tu jadi mcm blur nak mula dari mana. Dah buat list sekarang so nak ikot list tu jela

Sy masuk 28 minggu baru start beli brg. lewat sikit sbb asal scan je baby taknak tunjuk jantina. 2 kali scan dia sorok gak, maka ibu ayah beli yg basic je laa dulu. baju putih semuanya haha. now menunggu hari je laa utk peluk dia

sama lah sis...sy keliru sgt²...sbb time bernak anak sulung...org jaga mcm to mcm to je kat saya..x dijaga dgn baik...so skrg sy tgh ngdung anak kdua..sy keliru apa yg nk beli sbb tgk kazen mcm byk je dia beli utk pantang..

Belum beli apa apa lagi sebab 2nd pregnancy , recycle baju abang dia je walaupun yang 2nd ni scan doktor cakap girl . Baju abang dia pun beli unisex so tak risau sangat . Hujung hujung baru tambah sikit sikit barang dia .

dah beli sikit2 awak☺️. ada mommy suka prepare awak. takut nnt xlarat nak jalan. ada mommy suka shopping sblom due. sbb nak byk kn berjalan. mana yg buat awak happy just proceed je❤️

2y trước

kan.. sama la kita.. sy 26weeks.. byk beli online je brg.. sbb kalau shopping mall ramai org sgt..

start 20week sy dh beli sikit2... cari2 brg yg ade sale.. yg preloved.. sbb bajet x tebal.. utamakan dulu mana yg ada sale n org preloved.. 😂 skrg masuk 24week pon masih survey2 barang baby harge ikot kemampuan..

same lh wk🥲🥲..sy pun x beli lgi brg baby &brg pntng..tngh kumpul bajet..semoga Allah mempermudahkan sgla urusan kita dunia akhrt.. semoga kita sllu d murahkn rezeki ..Aamiin3 ya robbal alaamiin..✨

saya dh 26w slow² cari brg baby... sbb xblh byk n lama berjln. bleeding msh on off. Tu pun sambil jalan sambil ampu perut. Pinggang ni xblh bawa bincang sakitnya ngandung kali ke3 ni slps ttc13y.

semua saya beli online je senang lagi murah dari harga luar pasto best boleh shopping lama2 dlm online..kalau kat luar penat 1hal ank2 lagi terkejar sana sini last2 tak terbeli sbb tak fokus..

sy totally smua beli online hehe , bnyak shopping dlm momo house , sy start beli online seawal 3 bulan lgi tksilap , just beli sikit2 yg berkaitan nk harap beli sekelepuk , tkkmmpu nnti hehe