alahan

Ada Tak yang pregnant Tak rasa apa2 Lansung alahan ? Saya pregnant 6 weeks first baby langsung Tak ada rasa alahan kcuali letih lesu tu ada la , kdg2 terpkir betul ke pregnant ..

37 Các câu trả lời

untung nye tak ada alahan . saya sampai fikir alangkah baiknye kalau suami saya yg mual2 muntah 😂 tak lalu makan nasi . dan sampai skrg tak tahu saya boleh makan ape je sebab masuk apa2 je dalam perut mesti muntah balek . tak larat . lapar . lesu . badan shaking 😵dari 5weeks sampai sekarang 6weeks.

Tahniah sebab takde alahan haha. Takpe, rezeki sis takde alahan. Enjoy thattt, nak makan apa makan jeee. Saya alahan sampai sekarang dah masuk 5 bulan, makan pun memilih lagi. Ada certain bau takleh bau langsung sampai nak muntah. Tapi morning sickness stop bila masuk 4 bulan hehe

bertuahnya siss takde alahan langsung...sy ni ank 1 smpai 3..alahan truk..smpai 4 bulan tak boleh telan nsi.bau msk.letih.lesu.muntah jgn ckp.slagi xkluar wrna kuning xlega.kepala pening dari pg smpai mlm bawa ke esk.ya allah..jgn dipkirkan alahan ke tak sis..doa yg baik2 je..

Syukur lh xde alahn.. sy pn sme spnjg hmil xde alhn lngsung.. now dh 36 mnggu 5 hri lusa dh 37 mmggu.. cma dh saat2 akhir je nie kki bngkak skit time mlm myb siang bnyk buat kje n gerk.. tdo tnggi kn kki esok nye kki dh ok.. tpi kerap bngkak pstu ssut blik..

Sama dengan saya sis ..alhamdulillah now dah masuk 26week start pregnant sampai sekarang alhamdulillah lancar sangat tak ada alahan morning sickness apa2 ..rasa macam tak mengandung pun ada mula2 tu 😅🤣

Alhamdulillah sekarang saya dah 5w 6h. Setakat ni takde alahan cuma selalu rasa: - mengantuk - makan sikit dah kenyang tapi kerap makan - sakit perut bahagian kanan apabila banyak bergerak dan buat kerja

1-6week saya xde alahan ,,cuma kerap nak tido .. pening2 ,n kerap lapar .. dh masuk 7week ni ,, xbole nak cium bau ayam ,,n xbole nk makan ayam sgt .. mesti rasa nak muntah ..

sy pun tk de alahan sis skrg nk masuk 8weeks da .letih lesu pun ada jgk . memg rse mcm diri tk mngndung pun ad ..tp buat rilex jla ..jnji tk ad bleeding ke ap ke .alhamdulillah ..

3y trước

My pleasure mummy 😊 kalau boleh tayah sapu langsung haha sebab bila kita menunduk, kita bagi pressure kat otot perut. Pakar urut pesan kat saya, umpama kita bagi penyapu tu kat budak yang taktahu and tak reti apa apa. Tu yang sedih sangat terbayang huhu. In shaa ALlah yang penting kalau craving nak makan pape, mintak je kat husb 😂

Alhamdulillah Saya Dari Start Preggy Sampai Harini Tengah Menunggu Hari Nak Bersalin Tak De Langsung Alahan.. Cuma Bila Gosok Gigi Je Rasa Loya Nak Muntah 😂

sy 6mgu start alahan.. xde selera mkn, loya, pening semua ada.. spnjg masa mulut rasa masam..beruntung sngt korng yg xde alahan langsung