alahan

Ada Tak yang pregnant Tak rasa apa2 Lansung alahan ? Saya pregnant 6 weeks first baby langsung Tak ada rasa alahan kcuali letih lesu tu ada la , kdg2 terpkir betul ke pregnant ..

37 Các câu trả lời

masa awal2 saya tkda alahan malah suami yg muntah2 tp selera makan berkurang jadi memilih tp masuk 12 week nie saya yg muntah2 😂

sy mula alahan pada minggu ke 10.. muntah mual semua x lalu.. makan ape muntah.. trmasuk air kosong.. mybe alahan awk pn lambat kot...

sy mula alahan pada minggu ke 10.. muntah mual semua x lalu.. makan ape muntah.. trmasuk air kosong.. mybe alahan awk pn lambat kot..

Saya check masa 6 minggu bangga xde alahan..masuk 7 mnggu alahan teruk sis..kalau xde alahan jugak bersyukur Alhamdulillah 😂

saya sampai bersalin memang tiada apa2 alahan.. and saya dpt baby boy.. maybe sbb saya jenis xbole duduk diam.. hehehehe

alhamdulillah xad lansung alahan..cuma ngidam je...kite yg mkn dia Yang keluar semua.. suami pula yg alahan... 😅😅

Saya pown begitu..dah 5bulan baru lah rasa mknan tertentu je boleh masuk x muntah..makan nasi x bleh muntah terus

Sy pun xde alahan alhamdulillah.. Ikut keturunan jgk sis.. Mak sy dlu pun xde alahan masa preggy kami adk bradik

tnggu dlu sis kdng msih trlalu awal utk alahan sbb alahan bkn bnda yg snang.. sy 9 mnggu bru start alahan

sy...skg nk msuk 5bln..alhmdlh,xde alahan...bby first,sltah mnti 8thun..n due bln3 2021🤗