Breast Lump

Ada tak yang pernah ada breast lump masa pregnant? Adakah mengganggu breastfeeding nanti ye ? #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

Saya ada lump di ketiak semasa hamil. Terus ke klinik, doktor buat pemeriksaan ketiak dan payudara sekali. Doktor kata kulit, bukan ketumbuhan. Saya terus ke klinik sebab nak pencegahan awal sbb keluarga saya ada sejarah kanser. Selepas bersalin, alhamdulillah penyusuan ok.

6mo trước

sis.. Mcm mne result? hrini saya kne cek hospital.. xtaw la ape result nnti