susah tidur, tak kira malam atau siang

ada tak yang macam saya? malam susah nak tidur sampai ke tengahari berjaga, mata tak rasa mengantuk lgsg. paksa tidur pun ibarat pejam mata saja. saya stress & risaukan tntg baby, takut ada effect atau apapa. apa perlu saya buat? hmm 😔 #25weeks1day #firstbaby #firstmom

15 Các câu trả lời

saya tengah alami ni..huhu...buka macam² zikir,surah²...mata ni rasa berair dah menguap..tapi tak terlelap...tahu² dah azan subuh...saya masih segar bugar...otw 25w..

12mo trước

mungkin semua pun mcm ni kan? saya igt saya sorang je mcm ni 😂 kesian kat bby je sebenarnya