susah tidur, tak kira malam atau siang

ada tak yang macam saya? malam susah nak tidur sampai ke tengahari berjaga, mata tak rasa mengantuk lgsg. paksa tidur pun ibarat pejam mata saja. saya stress & risaukan tntg baby, takut ada effect atau apapa. apa perlu saya buat? hmm 😔 #25weeks1day #firstbaby #firstmom

15 Các câu trả lời

Sy skrg 36weeks mengantuk je spnjg mase nk tdo.. tp bagus jgk nt dh bersalin confirm jrg2 dpt tdo 😅

1y trước

bestnyaa senang dan boleh tidur, saya dh penat paksa diri. tetap berjaga juga 😞

Sma dgn sy🥹bila x cukup tidur bdn sgt lesu kepala pun sakit nak buat krja pun x larat

Cuba banyakkan berselawat atau baca buku insyaAllah will help.

1y trước

😂😂😂😂 bertabahlah sis. Mungkin boleh cuba pergi jalan2 petang. Berpeluh malam dah penat mesti akan tidur. Selalu i buat macam tu jugak on weekends ☺️

cuba elak stress. stress boleh effect baby kita.

1y trước

nak cakap stress, tak sangat. taktahu la apa masalah smp tak boleh tidur seharian 😣

sama la saya pown😂😂

1y trước

ada...