Brixton hicks

Ada tak yang macam saya baru 31 weeks 5 days tapi kerap kerap kena brixton hicks? Normal tak ye? Sebab mengandung sebelum ni takde macam ni. Sampai sakit sakit satu badan ni. Tanda apa apa takde keluar. Just kejab kejab baby mengeras. Macam contraction tu.

1 Trả lời

normal mummy.. don't worry...duduk, berjalan, naik tangga, turun tangga...sy tgh alami nya skg .utk anak kedua...yg pertama xrasa sgt...yg kedua nie terasa betul

8mo trước

kann..hahaha ..😂