Perut mengeras

Momies, perut saya mengeras kerap kerap sampai saya sakit belakang. Normal ke? Saya dah 39minggu lebih dah. Sakit macam senggugut sampai sakit belakang gitu. Tu brixton hicks ke? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

tak jugak, sy sakit belakang mcm sengugut. ke hosp dah ada bukaan jalan. hari yg sama bersalin. kena check jugak, g hospital. due sepatutnya 10/2 tp dah bersalin 22/1.

nak bersalin dh ke sis❤️🌹😄 tahniahh... kalau risau.. pergi je hosp😍... kot kot tanda ke..