Brixton hicks

Hi nak tanya, brixton hicks ni rasa dia cemana ya? Pagi tadi saya rasa sakit perut mcm senggugut tu, tu ke rasa brixton hicks? Saya dah 31 weeks pregnant.

2 Các câu trả lời

Sy dh rsa hr tu kndgn 31week skit memulas2 x selsa dkt sekeliling pingang. ddk x kena bring x kena

7mo trước

Lebih kurg mcm tu lr.. Skt mcm sngugt sikt, tp msa tu bby aktf so sy x ad lr risau sngt nurse pon ckp pntau gerkn bby dan tngk kot ad turn tanda2.. Selagi x ad slh 1 tu insya allah tak ada apa2

Kalau sya rasa mcm lebih kurang sengugut tapi sakit bhgian pinggang