Keputihan

Hi, ada tak yang kat sini alami keputihan yang banyak? Means tiap tiap hari. Is it possible to get pregnant? Sebab haritu ada doctor bgtau kalau keputihan banyak susah nak mengandung. Risau la

2 Các câu trả lời

Hi mommies!yang ada masalah keputihan boleh cuba love spray by zarina anjoulie..maaf ya mungkin berbaur seperti iklan menjual tp sy cuma nak bantu mommies sahaja..😊love spray ni membantu menghilangkan keputihan dan sesuai utk org mengandung juga..kandungannya selamat sireh habbatussauda..inshaaAllah dapat menyelesaikan masalah miss v gatal,keputihan teruk😊nak cuba msg sy ya

Sy pun jenis keputihan byk tp x berbau atau gatal. Sy pregnant 10mggu lpstu ggur. Tp punca ggur sbb stress. Bkn keputihan. Cume klu nk selamat , google lahh cara utk hilgkn keputihan