10 mnggu kandungan

Ada tak sma dngan sya kandungan skrg mncecah 10 mnggu ..mulut trasa masam jaa ..dan air liur tu mcm sntiasa ada ja trasa bnyak..nasi pun x lalu mau mkan ..smpai trpksa brus gigi slalu sbb mnum air putih pun trasa lain 😅..

13 Các câu trả lời

Masih ok tu mulut rasa lain. Macam saya tengah melayan lagi Alahan dari 6w preggy sampai sekarang 14w. Mmg mulut keluar air liur banyak, pastu nak muntah je keje..Mulut kena sentiasa bau kosong, kalo tak, mmg muntah. Lepastu, air kosong tak boleh minum. Ikhtiar bancuh cair² dengan sunquick tambah ais batu. Baru ok nak minum. ☺️ Harap tak kena GDM la terpaksa minum mcm tu. 23/3 ni minum gula..tatuttttnyaa

2y trước

Ahaa, pembawakan rasanya. Boleh try cari chewingum yg mint, sy tak try lagi

Sy 27weeks masih mulut masam sis haha, awk kena pksa diri mkn, enjoy the journey jgn stress2, nt dh 20weeks tu inshallah masam tu kureng sikit, and sy smpai skrg gsok gg masih muntah, tips dya lepas gsok gg kumur betul2 minum air suam panas2 skit 😅

sy dri 10w smpai 13w . lepas makn/minum mulut rasa lain . rasa pahit . rasa tak sedap . buatkan hilang mood , sy beli gula2 halls untuk buatkan rasa sedap sikit . itu pun rasa sedap skjp je . smpai tatau dah nk buat cmne . nikmati jela .

2y trước

hahahaha tulah . mesti cri gula gula .

bgusnya awak xda alahan ubat gigi.. sy ni rupa ubat gigi tgok pun trauma nk berus gigi je kena cepat2..bau ubat gigi dlm mulut terus muntah seharian. skrg dh ok 24 weeks xda dh alahan nasi pun berpinggan.. ahaha

Iye betul .. mulut rasa lain .. saya pun gitu jugak. Tapi dah masuk 16 weeks Alhamdulillah makin ok.. alahan pun makin better 🤲🏻

sy smpai skrg cam tu sis..kandungn 25week dah. tp sy bt tak layan.. kalau sy layan sgt memang slera makan tu hilang terus

Sma lh dgn sy jnis air liur terlbih n masam sy plk jnis xbolh xde ap2 dlm mlut nnt jdi loya

samalah sis..dh rasa lain sgt mulut tu..nak harap asam je pun xleh..darah kurang sgt😅😅

2y trước

Ya btul sis ..mnum milo sngat pun pndai jadi masam mulut tuu heheh

Sis sy mcm tu. Minum air kosong loya berus gigi ni kerap sgt. Sehari 3-4 kali berus

2y trước

Betul sis. Risau gigi sy nipis 😂😅

norml tu..sme sy smpai skrg air liur bnyk walau xde rsa mabuk..kdg tekak rsa lain..

2y trước

Ya btul sis tekak tu mcm rsa ada ssuatu yg sangkut kan