Slam..slamat pagi smua ibu ibu...

Hri ni sya mngdung msuk 12minggu dah...mkan pun ok slera sngat sngat...smpai kan nusre bagi taok sruh kurang kan mkan...sya tak dpat lah tak mkan...pagi mkan tghri mkan mlam mkan...klau tak mkan prut akan trasa sakit2...tmbah2 lagi nak mkan ubat stiap hri...😔

1 Trả lời

cuba sis kurangkan kuantiti makanan sis. makan kerap, tapi sikit2. mcm orang gastrik. dan kurangkan makan karbohidrat, lebihkan sayur buah dan protein.

10mo trước

huhu jaga lebih sikit tau masa pregnant ni. untuk diri sendiri dan baby juga. inshaAllah moga dijaga ya 💜