33minggu2hari

ngandung ank k-2..dlu ank ptama kerja smpi sarat ngandung..skrg da x kje normal ke bdn trasa sgt2 pnt & mata mengantuk sntiasa walaupon xbuat apa...da 33week trasa mabok kembali mcm awl2 mgndung mkn muntah dan sakit kpala..normal ke #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

Normal kot, faktor usia pun mungkin juga.. Mcm sy masa kedua2 anak memang keja sampai Hampir tunggu hari.. Aura semangat tu lain mcm.. Aktif je.. Tapi kandungan ke3 nie, sy x keja.. Mcm sis juga la.. Cuma sy xde alahan.. Tapi kalau ada alahan masa trimester 3 tu normal je.. Cam sy yg anak kedua tu.. 😅

2y trước

Kalau kerap rasa sakit tu, bawa je g hospital.. Mcm sy semalam tetiba baby mengeras kat dlm, then kerap.. Tapi beransur hilang, so sy monitor sampai hari ini.. Alhamdulillah mcm hari biasa tapi mungkin sbb baby dah nak masuk laluan.. Gipun sekarang dah 34w+, so risau juga kalau bersalin awal...sbb rasa lain mcm kebelakangan nie.. Semoga dipermudahkan persalinan kita ibu2, moga baby & ibu sihat hendaknya.. Aamiin