Barang2 preloved baby

Ada tak siapa2 tahu mana link jual preloved item utk baby? contohnya baby cot/stroller/babycarseat..Klu blh yg hrga murah2 la sama boleh post p kk.. ?

6 Các câu trả lời

Sis boleh try cri d group fb ada tu..nma tu group sabah baby preloved kalo xsilap sm baby goods preloved kalo sy xsilap jg sbb sy pnah mbeli sn dlu.. sejak 2-3taun sy xmain fb lg sdh lupa..pastu cuba2 sis cek brg2 preloved mcm stroller/bbycarseat/bby cot/bby walker mcm2 lg laa d mudah sm d carousell tu..murah2 & brg smua like new..boleh jumpa direct tu pjual..pastu kalo mcm dkt boleh main krim sj tu brg2 ba..

5y trước

Iya sis..try2 tgok ah..

Preloved barang baby 1. Stroller Chicco Liteway ~ RM300 2. Stroller SCR3 ~ RM250 3. SC Car Seat ~ RM110 4. SC Baby rocker ~ RM100 5. Baby walker ~ RM30 Kalau ambik semua bg RM700 #stroller #strollerbaby #walker #sweetcherry #scr #barangbabypreloved #prelovedbarangbayi WhatsApp for more picture n info 0199781488

https://t.me/joinchat/NjxtHRTWcKH9piKr_AgHYQ Bole join gp telegram ni. Smua brg ade. Just ckp je nk ape. Mampu milik. Sye pon pnh try beli

WTS 0199781488

Carousell 😄

shopee ada