Mencari stroller baby

Hai mommy semua, boleh tak suggest page yg jual stroller. Kalau ada preloved pon boleh suggest 👍 Thank You 🥰

2 Các câu trả lời

Boleh cari stroller di carousell. Baru ni sy beli preloved stroller rm90 shj, condition pun masih cantik lagi sebab seller tu jarang pakai, cabin size pulak tu. Sebelum ni pun sy ada beli babycot ikea kat carousell, rm80 je 😍. Alhamdulillah rezeki anak

Tgok shopee or mudah or lazada.. Sy minat Summerglitz, OBW, Very Important Baby..