pertanyaan

Ada tak sesiapa yg mempunyai masalah seperti sy...kalau ikutkan tarikh last period sepatutnya kandungan sudah mencapai 10w tpi bile pergi scan kandungan baru 7w dan masih tiada kewujudan janin..masalahnya hari ni sudah masuk hari ke5 saya keluar lendir bercampaur drah..keguguran ke? Untuk makluman sy sudah rujuk 2 klinik swasta n klinik kerajaan untuk kepastian..tetapi dr masih tiada jawapan suruh dtg lagi 2 minggu...bertanya sekiranya ada yg pernah mengalami mslh seakan akan sy.terima kasih.

1 Trả lời

Masa sy pon mcmtu, kalau ikut last period dah 10w, tp Masa scan bru 5w Hanya nampak kantung saja..sy sarankan awak bnyak kan berehat Dan jangan stress..semoga baby sihat Dan selamat melahirkan.. follow Dr suggestion untuk dtg scan lg pada tarikh yg diberi

5y trước

Teeima kasih