Keliru mengandung ke tak

Ada tak sapa²pernah jd kes mcm sy ni. Lewat 2hari test naik 2line samar²3hari berturut²naik 2line.lepas seminggu mcmtu try test balik 1line ja.lepastu 2minggu try test lg 1line jgk🤭.xtau laa apa sudah jd🤣kena scam ke nii.Xpenah²jd lg mcmni.

Keliru mengandung ke tak
32 Các câu trả lời

sya pun bgtu kak first test garis 2 tu terang tpi bulan ni sya test la balik skrg nampak samar" pula.. pastu seminggu ada darah keluar pastu minggu depan lagi bgtu juga dah sebulan klur darah bgtu jarak 1mggu klur darah.

pngalaman sye, klu rsult x konsisten kejap positif pastu negative.. x preggy.. mgkin chemical pregnancy

Chemical pregnancy. Or upt error. Saya pernah baca dlm ni ada sis tu guna upt ni beli kt shopee norsinaryahya dpt result samar then try dgn cb digital tp negative pastu period.

kalau memula +ve, then -ve balik, most probably chemical pregnancy. kalau dah lewat seminggu, try guna UPT yg trusted mcm dip n tell atau clear blue.

Saya check pakai upt caset 14/2 kul 6:40 pagi naik samar .. harini 17/2 kul 6:40 jugak jadi negative kenapa yee 🫠🫠🫠 penantian 3tahun2bulan & 3kalikeguguran

8mo trước

Tapi breast saya bengkak .. dan selalu rasa cramp kt perut 🥹

Positif ni. InshaAllah sebab line sy sebelum ni lagi la samar2. Tp hari2 sy buat UPT test brand yg sama dengan awk pakai. Beli kt Shopee banyak2..

cuba bli test yg jenama lain plak. nk jelas tggu lewat smggu dri trikh period. sy hritu 3 hri test naik samar cmni. tp sy cuba bnyk jnis test mmg btul postif

8mo trước

dah test brand lain.1line je.lewat dah 18hari

Beli upt lain sis, sbb upt ni kan klau kita pregnant 3 bulan dh pun dia mmg tahap tu je line dia, klau beli dip n tell trang dh ni

Saya pun mcm tu sis, Samar2.. insyaAllah preggy. Saya check pakai ClearBlue positive, tapi upt ni samar2🥰

Mcm chemical pregnancy, saya bulan10 tahun lepas pun mcm ni... bila mlm keluar spotting, pastu 5 hari lagi period dtang 🥺