Keliru mengandung ke tak

Ada tak sapa²pernah jd kes mcm sy ni. Lewat 2hari test naik 2line samar²3hari berturut²naik 2line.lepas seminggu mcmtu try test balik 1line ja.lepastu 2minggu try test lg 1line jgk🤭.xtau laa apa sudah jd🤣kena scam ke nii.Xpenah²jd lg mcmni.

Keliru mengandung ke tak
32 Các câu trả lời

sy pki brand ini,ok...masa test ini ada bersama dgn suami x?,klu x kemungkinan chemical pregnancy

maybe chemical pregnancy ..dh lewat seminggu period 1 line pulak..sissss cepat pegi scan dkt klinik swasta

Sy dulu chek pakai upt ni.... Alhamdulillah... X scam.... Sekrg baru lepas bersalin alhamdulillah

jangan guna strip murah beli online, guna upt watson/guardian. takkan naik second line tipu.

Cuba check balik upt brand lain sis..contoh dip&tell atau CB..

😭😔😂😆trkjut sye igt gmbr kaki halus berbulu td

sy beli test strip yg 20 sen tu je kat shopee elok

maybe chemical pregnancy ni sis...

Aamiin Allahumma Aamiin 🤲🤲

sis tak try pi scan klinik ka?