Pregnancy test

Mummy² nampak 2line ke 1line.. period bulan lepas dtg 2hari je lepastu coklat².. saya check upt smlm..

Pregnancy test
8 Các câu trả lời

Line samar2 tu keluar within 5-10mins ke? Nmpk mcm betul dh tp klu dh berjam baru awak nmpk line tu, boleh jd evap line sahaja. Repeat test utk kepastian, guna urine awal2 pagi dan brand yg lebih sensitive mcm dipNtell/ CB. Semoga ada rezeki 😇

2y trước

haah sy.. keluar 5-10minit samar² mcmtu.. sy ingt nk tunggu tarikh period 10hb ni kalau masib xdtg period bru sy check balik nk tgk line terang.. hope ad rezeki third baby sy☺️ doakan ye..

Nampak 2 line tu tapi samar-ii, saya mula-ii check pun mcm tu. Saya check balik lepas 3 hari terus nampak clear 2 line.. lagi 2 hari mommy check balik ya ☺️ inshaAllah mesti ada tuu hehe

2y trước

baik sis.. InshaAllah.. sy nk check balik lepas tarikh period sy nk tgk line terang ke x..

saya mula2 check macam tu jugak lepas seminggu check lagi alhamdulillah double line terus nmpk pekat

2y trước

Alhamdulillah doakan sy ye positive.. hope saya ada rezeki third baby.. ank second dah 2y6m..

nmpk 2 tuh nnti 3 atau 4 hri celup lgi tau 😍😍😍

2y trước

baik sis.. sy nk tunggu tarikh period lgi 2hari bru nk try test lgi upt.. hope line terang lh..

perlu ke sy start mkn folid asid dri skg..

2y trước

baik sis sy beli kt farmasi dulu lh sbb sy xgi kk lgi..

nampak 2 Line... positif lah tu...tahniah

2y trước

sy check tadi bru terang.. TQ sis

inshaAllah positif ni

2y trước

Amin.. hope ada rezeki third baby sy.. ank second dah 2y6m.. to nk tmbh lgi. ank² semua line samar² tp xsesamar yg ni lh..

nampak macam samar

2y trước

saya nak kene repeat lgi lh kn.. period sy bulan ni 10hb dtg..